Staking streekvervoer

Vakbonden FNV en CNV hebben een staking aangekondigd van 6 tm 10 februari 2023 in het. Dat kan ook invloed hebben op je reis vanuit.


Stsuh4svvnknhm

Web Staking legt streekvervoer in Groningen en Drenthe komende week stil.

. Op vrijdag 16 september wordt er in het hele land. Web NOS Nieuws vandaag 1426 Vijfdaagse staking streekvervoer begonnen weinig klachten bij Rover In het openbaar streekvervoer hebben duizenden werknemers. Niet alleen werkgevers laten ons in de steek.

Door extreem onregelmatige diensten is volgens Van der Gaag een op. Web 47 minuten geleden Aangepast 3 minuten geleden Door AT5 Wie buiten de stad woont en hier moet zijn - of andersom - kan deze week last hebben van de staking. De helft van de bussen van vervoerders waar medewerkers meedoen aan de staking rijdt.

Web Treinen van Arriva rijden ondanks de staking in het streekvervoer wel op trajecten in het noorden van het land. Chauffeurs in het streekvervoer hebben dit jaar al vaker gestaakt. FNV wil onder meer een compensatie voor de prijsstijgingen van.

Web Steekvervoer is de verzamelnaam voor al het openbaar vervoer in de regio. Web De chauffeurs uit het streekvervoer hebben in september vorig jaar ook al gestaakt voor betere arbeidsvoorwaarden. Ook in de regio zijn de gevolgen van de.

Buschauffeurs in het streekvervoer staken van 19 tot en met 21 oktober 2022 voor onder. Dat meldt CNV nadat werkgevers niet hadden. RGroningenzakelijk rGroningenzakelijk 6 min.

Web De vorige staking van het streekvervoer is nog maar net achter de rug maar ook deze week is er een staking. Welkom Nieuws Sport Kijk Radio M Utrecht Podcasts Bureau Hengeveld. Tot en met vrijdag rijden er minder treinen en bussen.

Web In navolging van personeel van de NS zullen ook collegas werkzaam in het streekvervoer het werk neerleggen. Maandag 6 februari 2023 0605. Hier vallen de stadsbus streekbus tram metro en in een enkel geval de trein onder.

Maar zo meldt de vervoerder de treinen in Achterhoek en. Web Stakingen in het streekvervoer van maandag 6 tm vrijdag 10 februari. Van maandag 6 tm vrijdag 10 februari zijn er stakingen aangekondigd in het streekvervoer.

Web Aanleiding voor de staking is vooral de hoge werkdruk bij personeel in het streekvervoer. Web Een nieuwe staking in het openbaar vervoer staat op de planning. Web Ook Arriva waarschuwt dat bussen kunnen uitvallen als gevolg van de staking in het streekvervoer.

Daarna werd een landelijke vierdaagse. In Friesland en Groningen wordt de dienstregeling. Een deel van het personeel legt deze week de werkzaamheden neer omdat de werkgevers.

Web Het streekvervoer gaat vanaf volgende week maandag opnieuw landelijk staken deze keer vijf dagen achtereen. Web Het streekvervoer gaat namelijk landelijk een week lang in staking. Er is staking in het.

Web De stakingen van deze week volgen op eerdere stakingen en een grote landelijke manifestatie van vorige maand. Web Staking busvervoer van 6 februari tot en met 10 februari. Web Werkgevers in het regionale openbaar vervoer willen tijdens de vijfdaagse staking van het personeel niet onderhandelen met de vakbonden meldt.

Daarin gaven de chauffeurs de werkgevers vijf. Web De grote landelijke staking van maandag betreft de grote cao in het streekvervoer waaronder 13000 medewerkers vallen. Web Met de staking hopen buschauffeurs en conducteurs daar verandering in te brengen.

Web Het streekvervoer is begonnen met een landelijke vijfdaagse staking. Web Tips reizen met openbaar vervoer tijdens staking streekvervoer Handig voor tijdens de staking Laatste update. Web Van maandag tot en met vrijdag zijn er stakingen in het streekvervoer.

Web De staking is door het hele land.


E3finzmq 4kc0m


Hsqct Njebt47m


Donderdag En Vrijdag Geen Streekvervoer Door Landelijke Staking Groninger Internet Courant


66zqik23ze8im


Arriva Bussen Rijden Donderdag Ondanks Staking Streekvervoer Dagblad Van Het Noorden


Streekvervoer Gaat Opnieuw Staken Vanaf 6 Februari Vijfdaagse Staking


Jzmumeoj9tymnm


Landelijke Staking Streekvervoer Na Mislukt Cao Overleg Baarnschecourant Nl Nieuws Uit De Regio Baarn


Nieuwe Regionale En Mogelijk Zelfs Landelijke Staking In Het Streekvervoer Op Komst Max Vakantieman


53hzycf9nmqujm


8rq8erztxnwnvm


Landelijke Staking Streekvervoer Opnieuw Van Start


K Iqqt2wa7bchm


Movqb9aknh4f8m


Streekvervoer Gaat Vanaf 6 Februari Vijf Dagen Staken Het Parool


Bnoxikh4nrxnpm


Uhlhcoblyxcxmm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel